Top latest Five بیماری خود ایمنی چیست Urban news

در این حالت فرد مستعد ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. در بدن ممکن است دو نوع نقص ایمنی ایجاد شود: نقص ایمنی اولیه و ثانویه

برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که ما در مورد ژنتیک بیماری های خودایمنی می دانیم، سایر عواملی که می توانند باعث ایجاد خودایمنی شوند و اقداماتی که در صورت افزایش خطر ابتلا می توانید انجام دهید، مقاله ما ر ا بخوانید.

برخی از بیماری‌های اندوکرینی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماری‌های تیروئید می‌توانند باعث کاهش فشار خون شوند.

این بدان معنا است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ انسولین تولید نمی‌کنند. بدون انسولین هم بدن نمی‌تواند میزان گلوکز خون را تنظیم کند. بنابراین فرد دچار قند خون می‌شود.

پایین بودن فشار خون در دوران بارداری یک اتفاق کاملاً طبیعی است. نوسانات هورمونی و تغییرات گردش خون می‌توانند فشار خون را (خصوصاً در سه‌ماهه اول و دوم بارداری) کاهش دهند.

بسیاری از افرادی که فشار خون پایین دارند در اکثر موارد هیچ علائم خاصی ندارند.

در حال حاضر، درمان کردن دیابت نوع ۲ برای افراد آسان‌تر از نوع ۱ است. این به این دلیل است که دیابت نوع ۲ یک بیماری خودایمنی نیست و طیف وسیعی از نیروهای خارجی و عادات سبک زندگی می‌تواند آن را بدتر کند. شما می‌توانید با تماس با مشاوره آنلاین پزشکی مدیست با علائم این بیماری بیشتر آشنا شده و اطلاعاتی در مورد دیابت نوع ۲ کسب درمان بیماری خود ایمنی طب سنتی کنید.

عوامل محیطی مانند گرما، خستگی شدید، خوابیدن زیاد، افت فشارخون ناگهانی و افزایش فشارخون هنگام تغییر وضعیت بدن

بیماری پیسی که با نام ویتیلیگو (واژه‌ی پزشکی این اختلال پوستی) نیز خطاب می‌شود، سبب پدیدار شدن لکه های سفید به طور ناگهانی و بدون الگوی خاصی روی پوست می‌شود. این لکه های سفید که محدود به جای خاصی از بدن نیستند، می‌توانند روی پوست صورت، دست‌ها، بازوها، ساق پا و غیره پدیدار شوند، و ممکن است ظاهر بسیار زشتی داشته باشند.

افزایش دما می‌تواند سرعت رشد و تکثیر پاتوژن را کاهش دهد و در این حالت سیستم ایمنی با سرعت بیشتری به مقابله با عوامل عفونی می‌پردازد.

هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.

اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز

در شرایطی که افت فشار خون ناشی از بیماری‌های زمینه‌ای باشد به طور دائمی فشار خونتان پایین خواهد بود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *